Bib zoekt kunstenaars

Ben je een (amateur)kunstenaar uit Geel of omgeving? Dan biedt de bib je de kans om je werken te tonen. Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich kandidaat stellen voor een tentoonstelling met eigen creatief werk in de bibliotheek. De organiserende kunstenaar krijgt tentoonstellingsruimte en materialen ter beschikking. Het opstellen en afbreken van de tentoonstelling gebeurt door de organiserende kunstenaar. Interesse? Laat dan zeker van je horen!

meer info: bibliotheek, 014 56 67 50, bibliotheek@geel.be

Asfalteringswerken in Roerdompstraat

In de week van 17 november plant het stadsbestuur asfalteringswerken in Roerdompstraat. Dit in aanvulling op de herstellingswerken die eerder dit jaar uitgevoerd werden door de aannemer van het project Noordzuid-Kempen. Het stadsbestuur is van mening dat het de levensduur van die herstellingen en de kwaliteit van de rijweg sterk kan verbeteren door nog voor de winter een bijkomende asfaltlaag aan te leggen. De werken zullen drie dagen duren. De rijweg is die periode volledig afgesloten.

meer info: infocel technische dienst, 014 56 62 50, infocel.td@geel.be

Appartement te huur in gebouw Gasthuismuseum

Het stadsbestuur heeft een appartement te huur dat deel uitmaakt van de site van het Gasthuismuseum. De verhuring wordt verzorgd door Stef Proost Immobiliën. Het appartement bestaat uit inkomhal, living met parket, ingerichte keuken, wasplaats/berging, badkamer, toilet, twee slaapkamers, berging, autostaanplaats. In het gebouw is een lift aanwezig. De huurprijs bedraagt 595 euro. Daar komt 100 euro gemeenschappelijke kost bij. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info en foto’s surf je naar www.stefproost.be.

meer info: infocel technische dienst, 014 56 62 50,infocel.td@geel.be